ReKlam

22 Aralık 2012 Cumartesi

Barbunyalı Taze Fasulye Tarifi

Malzemeler : 500 gr. Fasulye 2 domates 500 gr. barbunya 1 kuru soğan 1 çay br. zeytinyağı 1 yemek kş. şeker Tuz Hazırlanışı : Barbunyalar siyah suları çıkana yumuşayana kadar pişirin.Başka bir tencerede ince kıydığımız soğanı zeytin yağında kavuruyoruz.Ardından soğanlara ayıklayıp ikiye böldüğümüz fasulyeleri sararana kadar kavuruyoruz. Son olarak karışıma domates ve barbunyalarımızı ilave ediyoruz karışımı kapatacak kadar sıcak su ekliyoruz.Karışıma su ile birlikte tuz ve şekerini ilave ediyoruz.Yemeğin pişmesine 20 dk kala 1/2 çay bardağı zeytin yağını ekliyoruz.Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder