ReKlam

22 Aralık 2012 Cumartesi

Tavuklu Nohut Tarifi

                                                                     

                                                                       Malzemeler :
1 adet soğan
2 parça tavuk göğüs
2 su br. nohut
2 yemek kş. salça
2 tavuk bulyon
50 gr tereyağı
Hazırlanışı :
Bir gece önceden ıslattığımız nohutları pişireceğimiz zaman 10-15 dakika kaynatıyoruz.Düdüklü tencerenin içine ince kıydığımız soğanları tereyağ ile kavuruyoruz.Ardından karışıma kuşbaşı doğradığımız tavuk göğüslerini ekleyerek kavurmaya devam ediyoruz.Göğüs eti suyunu salıp çektikten sonra salçayı da ekleyip yedirin sonra da nohutu ilave edip biraz kavurun.Son olarak üstünü bira geçecek kadar su koyup 25-30 dakika pişirin.Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder