Malzemeler 1 kase kuskus (ben küçük kase kullandım) 1 havuç 1 kabak kornişon turşu mayonez yoğurt tuz maydonoz Arzu edilirse bezelye (bende yoktu o yüzden koymadım) Tarif Tencereye suyu koyup kaynatalım. İçine biraz tuz atalım. Kuskusu kaynayan suda haşlayalım. (makarna gibi). Haşlanan kuskusu süzüp bir kenarda bekletelim. Havucu ve kabağı rendeleyim. Hafif yağda kızartalım. Süzerek kuskusun üzerine alalım. Onun üzerine istediğimiz miktarda kornişon turşusunu doğrayalım. 1 kaşık yoğurt ve bir miktar mayonezi karıştırıp kuskusun üzerine ekleyelim iyice karıştıralım. Daha sonra maydonozla süsleyelim. Afiyet bal şeker kaymak olsun. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
ReKlam

0 yorum:
Yorum Gönder